Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές σε τίτλους της Daedalic Entertainment στο Steam

Εδώ και μερικές ώρες «τρέχει» νέα προσφορά για τους χρήστες του Steam, η οποία περιλαμβάνει όλους τους τίτλους της Daedalic Entertainment όπως τα Deponia, Blackguards, The Whispered World και πολλά άλλα. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 10% μέχρι και 95%, ενώ οι προσφορές που ξεχωρίζουν είναι το πακέτο Deponia: The Complete Journey, το Blackguards franchise bundle και το Dead Synchronicity. Επιπλέον, το επερχόμενο point and click survival game της εταιρείας με τίτλο Skyhill, είναι διαθέσιμο έναντι έκπτωσης 10% και όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά θα αποκτήσουν πρόσβαση στο demo του τίτλου. Πέρα από την εν λόγω καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, ο γνωστός publisher διέθεσε πρόσφατα δύο νέα games στο Steam Early Access. Πρόκειται για τα Bounty Train και Valhalla Hills. Το πρώτο αποτελεί roguelike simulator game που λαμβάνει χώρα στην Αμερική της δεκαετίας του 1860. Το Valhalla Hills από την άλλη, είναι ένα management simulator που αναπτύσσεται με χρήση Unreal Engine 4.



Τέλος, την ίδια περίοδο, οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν τέσσερα πλήρη games, ενώ στη συνέχεια θα μπορούν να τα αγοράσουν έναντι έκπτωσης. Αυτά είναι τα Ark: Survival Evolved, Company of Heroes, Company of Heroes 2 και Mount & Blade: Warband (καθώς και όλα τα DLCs του παιχνιδιού).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*