Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές σε χειριστήρια Xbox και Xbox Live Gold μέχρι τα τέλη του μήνα

*
Η ελληνική αγορά υποδέχεται άλλες δύο προσφορές για τους κατόχους Xbox One με εκπτώσεις σε χειριστήρια και συνδρομές Xbox Live Gold. Συγκεκριμένα, από τις 15 Φεβρουαρίου και μέχρι τα τέλη του μήνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν μια μεγάλη γκάμα Xbox One Controllers με έκπτωση 20%! Συγκεκριμένα, τα χειριστήρια ξεκινούν πλέον από τα €47,99 και η ενέργεια αυτή καλύπτει και το Starter Pack. Το εν λόγω πακέτο προσφέρει ένα ασύρματο Xbox Controller, ένα σετ ενσύρματων ακουστικών και ένα κιτ επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Η τιμή του από τα €99,99 πέφτει με την έκπτωση αυτή στα €79,99. Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση για το Xbox One Elite Controller που προσφέρεται στα δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) από τα €149,99 στα €119,99.



Ακόμη, όσον αφορά στις κάρτες 3μηνης συνδρομής Xbox Live Gold, η προσφορά έχει ισχύ μέχρι τα τέλη του μήνα και ρίχνει την τιμή κατά 40%! Συγκεκριμένα, μπορείτε πλέον να αγοράσετε τις ειδικές προπληρωμένες κάρτες 3μηνης συνδρομής Xbox Live Gold από τα €19,99 στα €11,99. Οι προσφορές για τα χειριστήρια ισχύουν τόσο για online αγορές, όσο και για αγορές από τα καταστήματα. Η προσφορά για την συνδρομή Xbox Live Gold ισχύει μόνο για αγορές από τα καταστήματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*