Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προτεραιότητα της Xbox η βελτίωση της καταγραφής video σε κονσόλες νέας γενιάς

*
O Jason Ronald, director of program management της Xbox δήλωσε ότι η βελτίωση της καταγραφής video σε Xbox Series X και Xbox Series S και ο τρόπος που αυτά μοιράζονται είναι προτεραιότητες για την εταιρεία.

"Θα πω με βεβαιότητα ότι στην εποχή του Game DVR- η εμπειρία καταγραφής και διανομής- είναι κάτι στο οποίο ευελπιστώ να σημειώσουμε πρόοδο το έτος αυτό. Είναι προτεραιότητά μας. Λαμβάνουμε υπόψη το feedback των χρηστών. Έχουμε κάνει μερικές αλλαγές και βελτιώσεις στην αξιοπιστία και την ποιότητα των καταγραφών αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που θα πρέπει να γίνει", είπε ο Ronald.


Τέλος ο Ronald συστήνει στους χρήστες να εγγραφούν σε κάποιο από τα Insider rings, ώστε να μπορούν να προσφέρουν τη γνώμη τους για τα εκάστοτε χαρακτηριστικά που δοκιμάζονται για τις κονσόλες Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Δηλαδή η πρεμούρα του Jason Ronald είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη την καταγραφή Game DVR στο Xbox Series X, ώστε να τα ανεβαζουμε στο feedback και λοιπές αηδίες, και όχι να επικεντρωθούν στα exclusives που έχει 100% ανάγκη το XBOX. (και εγώ τώρα περιμένω να δω προκοπή από δαύτους στο Series X μου)

      Αυτές είναι προτεραιότητες.......όχι παίζουμε!!

      • deathwalker
      • Φίλε μου θα ήταν καλό να μπεις και να δεις ποια παιχνίδια ετοιμάζονται και έρχονται σιγά σιγά κάνε λίγο υπομονή και θα δεις πολύ όμορφα πράγματα. Κάποια από αυτά είναι εδώ και άλλα που έρχονται. https://www.google.com/amp/s/www.gamespot.com/amp-articles/biggest-new-xbox-exclusives/1100-6496363/

*