Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο $10 εκ. καλείται να καταβάλει στη Nintendo o hacker Gary Bowser της Team Xecuter

*
Ο Gary Bowser, μέλος της ομάδας hackers Team Xecuter θα πρέπει να καταβάλει στη Nintendo το ποσό των $10 εκ. λόγω της συμμετοχής του στην πώληση mods για το Nintendo Switch και το 3DS. To πρόστιμο προέρχεται από την εκδίκαση αγωγής που είχε υποβληθεί από την πλευρά της ιαπωνικής εταιρείας και είναι ξεχωριστό από τα $4,5 εκ. που επιβλήθηκαν στον Bowser πριν λίγο καιρό. Και στις δύο περιπτώσεις, για να αποφύγει το δικαστήριο, ο Bowser ομολόγησε την ενοχή του, οπότε τη "γλίτωσε" με το πρόστιμο. Διαφορετικά πιθανό να ερχόταν αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια. Παρόλα αυτά ο πέλεκυς μίας μικρότερης ποινής φυλάκισης συνεχίζει να αιωρείται πάνω από το κεφάλι του Bowser κατόπιν δικαστικής εντολής. Καθένα από τα δύο αδικήματα μπορεί και να τιμωρηθεί με έως πέντε χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*