Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόωρη επιβεβαίωση από πλευράς Sony των τίτλων του PS Plus Δεκεμβρίου 2021 (trailer)

Φαίνεται ότι κάποιοι στη Sony βιάστηκαν να επιβεβαιώσουν τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus την προσεχή περίοδο. Μάλιστα η σχετική λίστα είχε διαρρεύσει πριν μερικές μέρες και δείχνει πως για έναν ακόμα μήνα έχουμε απλά την επικύρωσή της. Τα παιχνίδια που θα μπορέσουν λοιπόν να κατεβάσουν οι χρήστες είναι τα Godfall Challenger Edition (PS5/PS4), Mortal Shell (PS4) και Lego DC Super-Villains (PS4). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2022. Η λίστα συμπληρώνεται από τους τρεις τίτλους για PlayStation VR που δόθηκαν τον Νοέμβριο και συνεχίζουν να είναι διαθέσιμοι για να τους προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*