Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην director του God of War υποστηρίζει πως ετοιμάζεται η απάντηση του PlayStation στο Xbox Game Pass

*
Σύμφωνα με πρώην developer, το PlayStation ετοιμάζει τη δική του απάντηση στο Xbox Game Pass. Το παραπάνω προέρχεται από τον David Jaffe, πρώην director του God of War.

"Έχει πει ξανά και ξανά ότι κάποιοι βιάζονται να γράψουν τη νεκρολογία του Jim Ryan", ανέφερε ο Jaffe σε ένα video που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο YouTube. "Είχαμε στην εκπομπή έναν που παρακαλούσε να απολυθεί ο Jim Ryan, κι εγώ ήμουν σε φάση, μεγάλε, αυτό είναι αρκετά πρόωρο γιατί o Jim Ryan δεν χρωστάει σε κανέναν, η Sony δεν χρωστάει σε κανέναν να αποκαλύψει το τι έρχεται αλλά και την απάντησή της στο Game Pass". Επιπλέον, ο Jaffe τονίζει πως έχει μιλήσει σε πολύ κόσμο που εργάζεται στη Sony και γνωρίζει τα πλάνα της εταιρείας, προσθέτωντας ότι "θα υπάρξει απάντηση στο Game Pass".


Οι φήμες και εικασίες για κάτι τέτοιο δεν είναι καινούργιες, πριν μερικούς μήνες ο Jim Ryan είχε κάνει νύξη στο θέμα λέγοντας πως θα υπάρξουν εξελίξεις αλλά τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πει κάτι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*