Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην εργαζόμενοι της Blizzard και Epic Games ίδρυσαν την Lightforge Games

*
Πρώην εργαζόμενοι των Blizzard Entertainment και Epic Games ανακοίνωσαν την ίδρυση του studio Lightforge Games. Η ομάδα έχει στόχο "να αλλάξει τον τρόπο που παίζονται τα RPGs" ενώ ήδη δουλεύει σε ένα "cross-platform, social video game όπου οι παίκτες έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν κόσμους και να αφηγηθούν ιστορίες με απόλυτη ελευθερία".

Το studio έχει ήδη μαζέψει 5 εκατομμύρια δολάρια με επενδύσεις από την 1UP Ventures, Dreamhaven, Galaxy Interactive, Maveron, NetEase Games και άλλους επενδυτές από την βιομηχανία.

Ιδρυτές της Lightforge Games είναι οι βετεράνοι Matt Schembari, Dan Hertzka, Nathan Fairbanks, Glenn Rane και Marc Hutcheson, ενώ στην ομάδα πρόσφατα μπήκαν άλλα έξι άτομα με αρκετή εμπειρία στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Τα παραπάνω άτομα έχουν εργαστεί σε τίτλους όπως Diablo III, The Elder Scrolls Online, Fortnite, Hearthstone, Overwatch, StarCraft 2, Star Wars: The Old Republic, World of Warcraft και αρκετά άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*