Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από το Mad Box Controller

*
O Ian Bell, CEO της Slightly Mad, επέλεξε το Twitter για να δημοσιεύσει τις πρώτες εικόνες από το Mad Box Controller, που αν μη τι άλλο, δείχνουν φουτουριστικές. Η εταιρεία ευελπιστεί ότι, με μια πανίσχυρη κονσόλα, θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το PlayStation και το Xbox. Η δημοσίευση έρχεται λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι η Slightly Mad ψάχνει όνομα για την επερχόμενη κονσόλα και προτίθεται να πληρώσει $10.000 σε όποιον σκεφτεί το καλύτερο σλόγκαν, πέρα από τα δωρεάν παιχνίδια εφ' όρου ζωής. Στις εικόνες που δημοσίευσε ο Ian Bell, φαίνεται ότι υπάρχει ένα μεγάλο touchscreen στο μέσο του controller αλλά και ένα ταχύμετρο. Εννοείται ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον, μιας και τα όσα θα δείτε στις παρακάτω εικόνες δεν είναι τελικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*