Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από το σχεδιασμό του Mad Box

*
O Ian Bell, CEO της Slightly Mad αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Mad Box, τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει η εταιρεία. Σύμφωνα με τον Bell, πρόκειται για την πιο ισχυρή κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ και θα καλύπτει τις ανάγκες όσων θέλουν να παίξουν σε ανάλυση 4Κ και VR σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, δίχως κανένα επιπλέον κόστος, όλοι θα έχουν στη διάθεσή τους το σχετικό dev kit για να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια. Θα είναι συμβατή με τα υπάρχοντα περιφερειακά για PC, περιλαμβανομένων των Oculus Rift και HTC Vive headsets, όπως επίσης με διάφορες τιμονιέρες και fight sticks. Η κονσόλα θα είναι εμπορικά διαθέσιμη σε περίπου τρία χρόνια και θα είναι τελείως ανεξάρτητη, όπως το Xbox και το PlayStation. Η τιμή της θα είναι ανταγωνιστική, με βάση πάντοτε το τι θα ισχύει τότε στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύουν ότι αυταπατούνται όταν νομίζουν ότι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους κύριους παίκτες στη gaming βιομηχανία, όσον αφορά στις κονσόλες (Microsoft, Nintendo και Sony).

*