Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη art director της DICE στην Retro Studios και το Metroid Prime 4

*
O Jhony Ljungstedt, πρώην art director της DICE, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Retro Studios και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Metroid Prime 4. Ο Ljungstedt έχει εργαστεί ως art director στα Battlefield V, Medal of Honor και Mirror’s Edge: Catalyst και θα μπει στην ομάδα που αποτελείται ήδη από επιτυχημένα στελέχη της αγοράς. Υπενθυμίζεται πως στην Retro Studios έχουν ενσωματωθεί ακόμη: ο πρώην lead character artist της σειράς Halo, Kyle Helfey και ο Stephen Dupree, πρώην lead designer του Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Το Metroid Prime 4 ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2017 στην E3 και μόνο μέσα από ένα λογότυπο, αλλά ξεκίνησε να φτιάχνεται ξανά από την αρχή πέρσι, κάτι που μετέφερε και για αργότερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε το πρώτο δείγμα γραφής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*