Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη αντίδραση του PlayStation στην εξαγορά Activision Blizzard από το Xbox

*
Η αγορά είναι ακόμη ταραγμένη από την εξαγορά της Activision Blizzard από το Xbox και πλέον έχουμε και την πρώτη επίσημη θέση του PlayStation. Όπως ήταν λογικό, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει πως αναμένεται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να τηρηθούν τα συμφωνημένα στα των multiplatform κυκλοφοριών. «Αναμένουμε ότι η Microsoft θα τηρήσει τα συμβόλαια και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τους τίτλους της Activision σε μορφή multiplatform», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπός της στη Wall Street Journal. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την πολυετή συνεργασία της Activision με τη Sony που έκρυβε και αρκετές αποκλειστικότητες για τα του Call of Duty και όπως είναι λογικό, είναι όλοι παγωμένοι αναμένοντας την επόμενη μέρα για το franchise, όταν και θα περάσει και με τη βούλα στα χέρια της Microsoft.



Κάτι που πρέπει να σημειώσουμε πάντως είναι πως στην παρόμοια περίπτωση των Deathloop και Ghostwire Tokyo, η Microsoft ξεκαθάρισε πως θα τηρηθούν όλες οι τρέχουσες συμφωνίες αποκλειστικότητας. Είναι επίσης σημαντικό πως και o Phil Spencer ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν θέλει κανείς στο Xbox να διαταράξει τις ισορροπίες και να αποκλείσει μεγάλες κοινότητες από τα παιχνίδια των studios που πάει να εξαγοράσει η Microsoft. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Σαν να Εβρεξαν το βρακάκι τους μερικοί στην Σόνυ. Πέραν της πλάκας εννοείται ότι πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες.

*