Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το Bombshell της 3D Realms

Σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς, η 3D Realms ζει και διέθεσε το πρώτο δείγμα gameplay από τον επόμενο τίτλο της, ονόματι Bombshell. Το συγκεκριμένο top-down action RPG ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο σχεδόν, αλλά τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά κανονικό gameplay. Σε κάθε περίπτωση αναπτύσσεται για PC και “κονσόλες” και θέτουν στα χέρια του παίκτη τον έλεγχο της Shelly “Bombshell” Harrison, η οποία θα περάσει από 4 διαφορετικούς πλανήτες για να σώσει τον Πρόεδρο από τους εξωγήινους. Μπορεί να είναι τίτλος του 2015, αλλά φαίνεται πως η 3D Realms δεν ψεύδεται όταν λέει ότι η ιδέα προέκυψε τη δεκαετία του 1990. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Interceptor Entertainment, η ομάδα που έφερε και την αναβίωση του Rise Of The Triad. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*