Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay trailer για το Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry

*
Ένα δάκρυ χαράς κύλισε μιας και η Assemble Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο point & click adventure game Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry. Πρόκειται για sequel του πρώτου τίτλου Leisure Suit Larry και το Wet Dreams Don’t Dry αφηγείται την ταγική ιστορία του Larry, που από το 1987 μεταφέρεται στην παρούσα ημερομηνία. Όπως πάντα, ο αφελής ερωτύλος θα μπλεχτεί άθελά του σε περιπέτειες, που κάποια στιγμή ελπίζει ότι θα τον οδηγήσουν στο πολυπόθητο ραντεβού με τη Faith. Υπάρχουν περισσότεροι από 30 προορισμοί και άλλοι τόσοι χαρακτήρες, τα πάντα σχεδιασμένα στο χέρι, αλλά και πιπεράτα puzzles. Το Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry θα κυκλοφορήσει για PC στις 7 Νοεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*