Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το Mafia: Trilogy

*
Η 2K Games επιβεβαίωσε τις φήμες για επιστροφή του Mafia franchise, ανακοινώνοντας το Mafia: Trilogy. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα τρία παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και περισσότερα θα μάθουμε την άλλη Τρίτη, στις 19 Μαΐου, 19.00μμ ώρα Ελλάδος. Εκεί αναμένεται να έχουμε την πλήρη αποκάλυψη και κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που δίνει το σημερινό απλό teaser trailer που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου και επιβεβαιώνει απλά την ανάμειξη της Hangar 13, αλλά και την κυκλοφορία σε εκδόσεις για PC (Epic Games Store), PS4 και Xbox One.



Update, 20:10: Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο Microsoft Store, το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Mafia: Definitive Edition θα λανσαριστεί στις 27 Αυγούστου 2020 και όπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες, ο οπτικός τομέας έχει αναβαθμιστεί σε υπερθετικό βαθμό.









Πιο γρήγορα θα έρθει το Mafia 2 Definitive Edition, που σύμφωνα με όσα δημοσιεύει πάντα το Microsoft Store, δεν θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και θα είναι διαθέσιμο από 19 Μαΐου. Θα περιλαμβάνει όλα τα DLC και περιγράφεται ως remaster και όχι ως remake.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Το πρωτο mafia ηταν το ΕΠΟΣ!Αν ισχυουν οι εικονες και προκειται για remake τοτε θα μιλαμε για αριστουργημα!Επιανε απολυτα την ατμοσφαιρα και τον σφυγμο ενος μαφιοζικου συμπαντος,λες και παρακολουθουσες καλογυρισμενη ταινια.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Με βλέπω να ξαναπαίζω το μαφια 1 ξανά για πολλοστή φορά. Αν γίνει σωστό remsaster θα μιλάμε για ένα πραγματικό κινηματογραφικό αριστούργημα.

*