Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο στις υποψηφιότητες BAFTA το God of War

*
Το PlayStation 4 exclusive God of War απέσπασε τις περισσότερες υποψηφιότητες των British Academy Games Awards από οποιονδήποτε άλλο τίτλο φέτος. Συγκεκριμένα, το νεότερο παιχνίδι της Santa Monica Studio είναι υποψήφιο σε 10 διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Best Game, Best Narrative και Performer για τον Christopher Judge (Kratos). Συνολικά 6 υποψηφιότητες μετρά το Return of the Obra Dinn από τη Lucas Pope, δημιουργό του Papers, Please, το Florence της Annapurna Interactive και το Red Dead Redemption 2. Ακολουθεί το platformer Celeste με 5 υποψηφιότητες, ενώ το Nintendo Labo έχει την τιμητική του στις κατηγορίες Family και Innovation. Οι 6 τίτλοι που είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Best Game είναι τα Assassin’s Creed Odyssey, Astro Bot: Rescue Mission, Celeste, God of War, Red Dead Redemption 2 και Return of the Obra Dinn. Για την πλήρη λίστα των υποψηφιοτήτων, αρκεί να κάνετε ένα κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*