Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο υλικό από το Dangerous Golf

Στις αρχές του έτους μάθαμε ότι οι developers που είναι υπεύθυνοι για τα games της σειράς Burnout και του Black εργάζονται πάνω σε ένα νέο IP, που ονομάζεται Dangerous Golf. Ο τίτλος αναπτύσεται από την Three Fields Entertainment και πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον project. Στο Dangerous Golf, το μόνο που θυμίζει Golf είναι το μπαλάκι. Όσον αφορά στο… “Dangerous”, φυσικά και υπάρχει εξήγηση. Συγκεκριμένα, το αντικείμενο του Dangerous Golf δεν είναι να βάλεις τη μπάλα στην τρύπα, αλλά να τα κάνεις όλα λίμπα με την μπάλα! Όπως είναι προφανές, το game δανείζεται πολλά στοιχεία από το Burnout, αφού κεντρικό του θέμα είναι το χάος και η καταστροφή.



Το Dangerous Golf έρχεται με μπόλικο περιεχόμενο και επίπεδα (πάνω από 100 τρύπες) που λαμβάνουν χώρα σε μοναδικά settings, όπως παλάτια, κάστρα, ακόμη και σε βενζινάδικο. Ακόμη, την εμφάνιση τους κάνουν και τα World Tour mode και party mode για έως οκτώ παίκτες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εν λόγω modes αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το Dangerous Golf αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC τον Ιούνιο. Δείτε το νέο βίντεο του τίτλου παρακάτω.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Three Fields Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Three Fields Entertainment

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*