Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως θα αποκτήσετε τα Shiny Lunala/Shiny Solgaleo Legendary Pokémon στην Ελλάδα

*
Η CD Media, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Nintendo στη χώρα μας, ανακοίνωσε τη διαδικασία απόκτησης των Shiny Lunala/Shiny Solgaleo Legendary Pokémon στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, από σήμερα έως και τις 15 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν είτε το Shiny Lunala (είτε στο Pokémon Ultra Sun είτε στο Pokémon Sun) ή το Shiny Solgaleo (είτε στο Pokémon Ultra Moon είτε Pokémon Moon). Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω των κλασικών Mini Kiosks στα καταστήματα λιανικής, όπου τυπώνεται ένας κωδικός σε απόδειξη και αναγράφονται οι σχετικές οδηγίες για την χρήση του. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα που έχουν Mini Kiosk είναι: Seven, Public, Media Markt, Game Explorers, Console Club, Astron DVD Club, Gamescom, Gameland, Power User, Inspot Κρήτης, E-paideia και Met Net.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*