Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως παρακολουθεί η Nintendo τους hackers

*
Αν και η Nintendo είναι γνωστή για το οικογενειακό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει, μια διαρροή εγγράφων έρχεται να ταράξει τα νερά. Συγκεκριμένα, διέρρευσαν έγγραφα τα οποία έδιναν πληροφορίες για το πως παρακολουθεί τους hackers η ιαπωνική εταιρία. Τα έγγραφα αυτά είναι από το 2013 και αφορούν τον 3DS Modder με το όνομα Neimod. Συνοπτικά, συμπεριλαμβάνουν όλες τις ενέργειες της εταιρίας εναντίων του modder καθώς και όλες τις πληροφορίες που μάζεψαν για αυτόν. Στο τέλος της έρευνας της, η Nintendo ήξερε που και με ποιόν ζούσε, που και πότε εργαζόταν και τι έκανε στο ελεύθερο χρόνο του ο Neimod.

Ακόμη, σκόπευαν να τον πλησιάσουν με ένα "Knock and Talk Team", που ουσιαστικά θα τον πλησίαζαν στο σπίτι του και θα του πρόσφεραν δουλειά στην εταιρία. Αν και η Nintendo έχει το δικαίωμα να δράσει έτσι προς τους hacker/ modders, αρκετοί θεωρούν πως η στάση της ήταν υπερβολική, ειδικά με τα τόσα στοιχεία που μάζεψαν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*