Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ραντεβού στα τυφλά ανάμεσα σε gamers και indie games

*
Χάρη σε μια νέα πρωτοβουλία της Limited Run Games, όσοι αγοράσουν ένα Blind Box για το Nintendo Switch θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε φυσική μορφή έναν indie τίτλο- έκπληξη. Από τη μια, η προσπάθεια της Limited Run Games να παρέχει παιχνίδια ανεξάρτητων δημιουργών σε ψηφιακή μορφή είναι άξια λόγου και προσοχής, από την άλλη τα διαθέσιμα αντίτυπα είναι περιορισμένα. Τα Blind Boxes θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας ημέρα του 2019 και σύμφωνα με την εταιρεία, οι αγοραστές έχουν πιθανότητα 86% να πετύχουν ένα από τα Flinthook, Mercenary Kings, Slime-San, Saturday Morning RPG, Night Trap, Kingdom ή Thumper. 10% είναι η πιθανότητα για τα Thimbleweed Park και Oceanhorn, ενώ πιο σπάνια θα είναι τα Yooka-Laylee και Furi. Σε όλα τα πακέτα θα υπάρχει και μια τυχαία, ανταλλάξιμη κάρτα. Κάθε πελάτης μπορεί να αγοράσει εως πέντε πακέτα και μπορεί η Limited Run Games να έχει λαβει τα μέτρα της για την αποφυγή να πετύχει κάποιος τον ίδιο τίτλο δυο φορές, η πιθανότητα όμως δεν είναι ανύπαρκτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*