Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεάλ Μαδρίτης και PlayStation ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία (video)

*
Η Ρεάλ Μαδρίτης και το PlayStation ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία για το λανσάρισμα του PS5 και την συνέχεια του PS4 στην ισπανική αγορά. Οι δύο πλευρές θα δράσουν από κοινού σε διάφορα επίπεδα, ενώ οι δύο κονσόλες της Sony θα είναι οι επίσημες για την ισπανική ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η Lilliana Laporte, επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment Iberia, σχολίασε για το θέμα πως «η συνεργασία των δύο πλευρών είναι σημαντική και θα προσφέρει πολλά στους fans και των δύο brands. Είμαστε ενθουσιασμένοι και επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις για το μέλλον».



Πρώτη από τις ενέργειες αυτής της συνεργασίας είναι η κυκλοφορία ενός ειδικού PS4 Pro 1TB με το FIFA 21 στα χρώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνεται και σχετικό έξτρα περιεχόμενο για το FUT.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*