Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Πιθανό νέο συνδρομητικό πακέτο PlayStation Plus με Crunchyroll

*
Πολύ πιθανό η Sony να προσθέσει ένα νέο, "premium" tier στο PlayStation Plus, που θα περιλαμβάνει συνδρομή στο Crunchyroll. Αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer που υποστηρίζει ότι η Sony θα περιλάβει το Crunchyroll σε μια πιο ακριβή συνδρομή του PlayStation Plus.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς του Crunchyroll από τη Sony ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες. Η πρώτη ανακοίνωση για αυτήν την κίνηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2020 και πλέον η ιαπωνική εταιρεία θα προσπαθήσει να επενδύσει περαιτέρω στο κομμάτι του anime. Η τιμή της εξαγοράς έφτασε στο $1,175 δισ. τα οποία μπήκαν στα ταμεία της AT&T.


Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε πως «με αυτήν την εξέλιξη θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικό περιεχόμενο στους φίλους των anime σε όλες τις πλατφόρμες και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους». Μένει να δούμε τι μας περιμένει από αυτήν την εξαγορά, καθώς το Crunchyroll έχει ήδη 120 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες σε πάνω από 200 χώρες και η αγορά των παραγωγών anime δείχνει να είναι σε αρκετά καλή πορεία τα τελευταία χρόνια.

Στον αντίποδα, οι συνδρομητές του PlayStation Plus είναι περίπου 46 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*