Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαξοφωνίστας μηνύει την Epic Games για το Phone it in emote στο Fortnite

*
Το Fortnite της Epic Games βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο των μηνύσεων για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Τον Φεβρουάριο είδαμε τον Alfonso Ribeiro, γνωστό από την εμφάνισή του στη σειρά The Fresh Prince of Bel-Air ως Carlton να μηνύει την Epic Games με την κατηγορία της αντιγραφής του χορού του. Φυσικά η υπόθεση ενώ προχώρησε στα δικαστήρια δεν βρέθηκε νομικό πάτημα που να δικαιώνει τον Alfonso με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να πατενταριστεί μια χορευτική ρουτίνα.



Μερικούς μήνες αργότερα και το Fortnite επανέρχεται στο προσκήνιο με μια νέα αγωγή, αυτή τη φορά όμως όχι για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Ο Leo Pellegrino, γνωστός σαξοφωνίστας μηνύει την Epic Games για παράνομη και μη εξουσιοδοτημένη χρήση της εμφάνισής του σε ένα από τα emotes του παιχνιδιού, συγκεκριμένα το Phone it in.
 


Δεν γνωρίζουμε αν μια τέτοια αγωγή μπορεί να σταθεί σε ένα δικαστήριο και αν τελικά ο κ. Pellegrino θα δικαιωθεί, ειδικά όταν η Epic Games έχει δηλώσει πρόσφατα ότι εργάζεται με διάφορες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου για να μπορεί να κάνει χρήση των ατομικών τους πνευματικών ιδιοκτησιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*