Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Nintendo Switch και PC το MazM: The Phantom of the Opera (trailer)

Το MazM: The Phantom of the Opera αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς MazM και πρόκειται για ένα mystery adventure game, βασισμένο στο Γαλλικό διήγημα του Gaston Leroux του 1910. Ο παίκτης χειρίζεται έναν detective που διερευνά την υπόθεση του Phantom of the Opera, που συγκλόνισε της όπερα του Παρισιού στις αρχές του 20ου αιώνα. Μέσα από μία πληθώρα από mini-games και puzzles, θα καταφέρετε να ξεδιπλώσετε το κουβάρι του μυστηρίου, εξερευνώντας επίπεδα με μοναδική αισθητική, υπό τη συνοδεία κλασικής μουσικής.

Το MazM: The Phantom of the Opera αναμένεται για Nintendo Switch και PC, μέσω Steam, με την ημερομηνία λανσαρίσματος του να αναμένεται να ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*