Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Nintendo Switch τα Shinobi και Fantasy Zone

*
Οι κυκλοφορίες κλασσικών τίτλων της SEGA συνεχίζονται και οι κάτοχοι Nintendo Switch έχουν ένα ακόμα λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι. Όπως η εταιρεία είχε αφήσει να εννοηθεί κατά τη διάρκεια του FES 2019 livestream, τα Shinobi και Fantasy Zone έρχονται και στις δυτικές αγορές για τη νεότερη κονσόλα της Nintendo, υπό το Sega Ages brand.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα κατεβάσουν μέσω του Nintendo eShop, από 23 Ιανουαρίου 2020 και το καθένα θα κοστίζει €7,99. Πολύ πιθανό αρκετοί να θεωρήσουν την τιμή υψηλή, όμως και στους δύο τίτλους έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές. Για παράδειγμα στο Shinobi έχει προστεθεί easy mode, με επιπλέον health και damage για τον Musashi. Ακόμα, έχει προστεθεί πλήκτρο melee και μια νέα λειτουργία που επαναφέρει τη δράση σε προηγούμενη χρονική στιγμή, κάτι που θα φανεί απαραίτητο στους νεότερους παίκτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*