Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και Xbox One το Hollow Knight: Voidheart Edition

*
  1. H κυκλοφορία του Hollow Knight στο Nintendo Switch πριν λίγους μήνες κυριολεκτικά ανέστησε τον τίτλο και τώρα βρίσκεται καθ' οδό για άλλα συστήματα. Έτσι λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε από την Team Cherry, το Hollow Knight θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 25 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Αυτό, χάρη και στη βοήθεια της developer Shark Jump που βοήθησε να γίνει το port στις συγκεκριμένες πλατφόρμες. Επιπλέον δεν πρόκειται για την Standard, αλλά για τη Voidheart Edition, που εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει τέσσερα add-ons που προσθέτουν νέες αποστολές, boss fights και ικανότητες. Τέλος, για τους συνδρομητές PlayStation Plus θα υπάρχει έκπτωση 20%. Στη συνέχεια το νεότερο trailer για το Hollow Knight: Voidheart Edition.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*