Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One το Anodyne

*
Μετά την επιτυχία που σημείωσε και σημειώνει η PC έκδοση του παιχνιδιού, το Anodyne πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 19 Σεπτεμβριου 2018 και δυο ημέρες αργότερα για Xbox One, με τιμή €9,99, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Nnooo και η developer Analgesic Productions. Τα γεγονότα του Anodyne διαδραματίζονται στο ταραγμένο μυαλό του Young που είναι ο πρωταγωνοστής του τίτλου. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν μια σειρά από τοπία, με τον Young να πρέπει να τα βάλει με εχθρούς και δαίμονες αλλά και να λύσει τα προσωπικά του παζλ, έχοντας ως μοναδικό όπλο μια έμπιστη σκούπα. Σκοπός είναι να λυτρωθεί ο Young από ότι στοιχειώνε το μυαλό του, να επανέλθει η αυτοπεποίθησή του και τέλος να νικήσει τον Briar που θέλει να μετατρέχει το υποσυνείδητο του Young σε απόλυτο σκοτάδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*