Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Xbox One και Nintendo Switch το REZ PLZ (trailer)

*
Όπως ανακοίνωσε ο publisher Graffiti Games και η developer Long Neck Games, το REZ PLZ θα κυκλοφορήσει για Xbox One και Nintendo Switch μέσα στο 2020. Προηγουμένως είχαν ανακοινωθεί οι αντίστοιχες εκδόσεις για PC, Mac και Linux, που θα λανσαριστούν την ίδια χρονική περίοδο. Ακόμα, όσοι παραβρεθούν στην PAX West 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου στο Washington State Convention Center του Seattle, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι στο περίπτερο της Graffiti Games.

Στο REZ PLZ οι παίκτες ελέγχους δυο αδέλφια που είναι μάγοι. Τον Arcan και τον Zeph, που διαθέτουν τη δύναμη της ανάστασης. Καθώς τριγυρνούν στον κόσμο του παιχνιδιού λύνοντας γρίφους, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με επικίνδυνα τέρατα και παγίδες και πολλές φορές θα απαιτηθεί ο θάνατος ενός από τους δύο μαγους προκειμένου να προχωρήσει το gameplay.


Βεβαίως, χάρη σε ένα μαγικό ξόρκι, τα αδέρφια μπορούν να επανέρχονται στη ζωή όσες φορές θέλουν, ακόμακαι αν τους έχουν κόψει στα δύο ή έχουν γίνει τροφή για τέρατα ή έχουν καεί ζωντανοί. Η πρόοδος έχει ως αποτέλεσμα το ξεκλείδωμα μιας σειράς από νέα ξόρκια που δίνουν στους δύο μάγους τις απαραίτητες ικανότητες να αντιμετωπίσουν τις όλο και αυξανόμενες σε βαθμό δυσκολίας δοκιμασίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*