Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Ευρώπη και Β. Αμερική το Arc of Alchemist

*
Η Idea Factory International ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Arc of Alchemist για PlayStation 4 σε Ευρώπη και Β. Αμερική το καλοκαίρι του 2019. Σε retail και ψηφιακή μορφή, με αγγλικά και ιαπωνικά voice-overs και αγγλικούς υπότιτλους. Σύμφωνα με το σενάριο, οι παίκτες καλούνται να ταξιδέψουν στην έρημο, προς αναζήτηση του κλειδιού που θα σώσει την ανθρωπότητα. Η Quinn Bravesford, εκπροσωπώντας το βασίλειό της, οδηγεί τους στρατιώτες της στη μάχη ενάντια σε αιμοβόρα αντίπαλα έθνη. Για να μπορέσει να εκπληρώσει την αποστολή της η Quinn, θα πρέπει να βρει τα τέσσερα Orbs και να τα τοποθετήσει στη συσκευή Lunagear. Μόνο έτσι θα αποκαλυφθεί το κλειδί της υπέρτατης δύναμης. Βασικός αντίπαλος της Quinn και των συμμάχων της είναι το Principality of Neuhaven. Μάλιστα, η περιπέτεια θα είναι τόσο επίπονη που κάποια στιγμή η Quinn θα αρχίσει να αμφισβητεί την ύπαρξη της υπέρτατης δύναμης. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*