Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς τα Deals with Gold

*
Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κινούνται τα νέα Deals with Gold, με τα μεγάλα ονόματα να απουσιάζουν από τη λίστα των προσφορών. Όπως κάθε εβδομάδα, τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε μέσα από το blog του ο Larry, Major Nelson, Hryb οπότε ήδη γνωρίζετε που θα πρέπει να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες. Πιο αναλυτικά, για τους κατόχους Xbox One, η λίστα των προσφορών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Dragon Ball Xenoverse, Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe Edition, Fe, Fortnite: Deluxe Founder's Pack, Fortnite: Deluxe Standard Pack, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, Strider, OKAMI HD κλπ. Όσοι διαθέτουν Xbox 360 μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα Remember Me, Marvel: Ultimate Alliance, Marvel: Ultimate Alliance 2, STRIDER, Dustforce, Darkstalkers Resurrection κ.α. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 23 Ιουλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*