Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε λίστες του PEGI εθεάθη το Blizzard Arcade Collection

*
Λογικά γνωρίζουμε ήδη μία από τις ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της BlizzCon. Πρόκειται για το Blizzard Arcade Collection που περιλαμβάνει τα Lost Vikings 1, Rock & Roll Racing και Blackthorne, που εθεάθη σε λίστες του PEGI. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας για PC αναφέρεται η 19η Φεβρουαρίου 2021, οπότε προφανώς λίγο αργότερα θα υπάρξει η επίσημη επιβεβαίωση.

Τα παιχνίδια πρωτοκυκλοφόρησαν τη δεκαετία του '90 και ήταν μερικές από τις πρώτες επιτυχίες της "νεαρής" τότε εταιρείας. Το Lost Vikings είναι ένα puzzle platformer που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε SNES και Amiga το 1993, όταν η Blizzard ονομαζόταν Silicon & Synapse. Το Rock & Roll Racing είναι ένα ακόμα παιχνίδι του SNES, λανσαρίστηκε το 1993 και έμεινε γνωστό για τα αποσπάσματα από τραγούδια των Deep Purple και Black Sabbath. Τέλος, το Blackthorne είναι ένα side-scrolling platformer που το 1994 κυκλοφόρησε για SNES και PC (MS-DOS).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*