Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φυσική μορφή το Shovel Knight

Το Shovel Knight κυκλοφόρησε πέρσι και οι περισσότεροι ίσως θυμούνται τις διθυραμβικές κριτικές που κατόρθωσε να αποσπάσει. Βλέποντας προφανώς την συνεχιζόμενη επιτυχία του παιχνιδιού, η Yacht Club Games αποφάσισε να το κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή. Έτσι λοιπόν το πακέτο του Shovel Knight θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 16 Οκτωβρίου, σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, Wii U και Nintendo 3DS.



Η τιμή του έχει καθοριστεί στα €19.99 και πέρα από τον τίτλο η συσκευασία θα περιέχει το βιβλίο οδηγιών. Επιπλέον, δίχως επιπλέον κόστος θα δοθούν το Plague of Shadows DLC και όλα τα προγραμματισμένα updates του Shovel Knight.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Νόμιζα είχε βγει ήδη σε retail. Στα 20 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλή ευκαιρία για retail τίτλο και ειδικά αν είναι της ποιότητας που ακούω.

*