Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές επιστροφές στελεχών της BioWare για το νέο Mass Effect

*
Μπορεί η BioWare να έχει περάσει δύσκολες μέρες τα τελευταία χρόνια με αποχωρήσεις στελεχών, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο, με σημαντικές επιστροφές. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο project director Michael Gamble μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, μια σειρά από ονόματα που έχουν εργαστεί στο παρελθόν στο franchise, επιστρέφουν στη βάση τους. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Dusty Everman, Parish Ley, Brenon Holmes και Derek Watts. Ο Everman επέστρεψε από τον Οκτώβριο (εργαζόταν από το 2003 έως και το 2015 ως level designer, ώσπου έφυγε για να φτιάξει το δικό του studio), ο Parish Ley επέστρεψε από τον Ιανουάριο (εργαζόταν στην αρχική τριλογία ως cinematic director), ο Brenon Holmes επέστρεψε στο ρόλο του παραγωγού, ενώ ο Derek Watts θα εργαστεί ξανά ως art director.

To Mass Effect της νέας εποχής παρουσιάστηκε πρόσφατα στα Game Awards 2020 και πλέον θα έχουμε περισσότερα να πούμε γι’ αυτό στο άμεσο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*