Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική κερδοφορία, πολλά ΑΑΑ games και όλα καλά στην Ubisoft

*
Με επιθετική διάθεση κατά της Activision Blizzard και της πρόσφατης απόλυσης 800 ατόμων παρά την τεράστια κερδοφορία, ο Yves Guillemot ανακοίνωσε τα θετικά αποτελέσματα για την Ubisoft και υποσχέθηκε πολλά. Στο πλαίσιο ενημέρωσης των επενδυτών της εταιρείας, ο Guillemot σημείωσε πως το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους της εταιρείας κινήθηκε ιδιαίτερα θετικά με το 9μηνο συνολικά να κλείνει θετικά στο +13.5%. Πυλώνες της θετικής πορείας ήταν τα Assassin’s Creed Odyssey και Far Cry 5, τα οποία και βοήθησαν τη γαλλική εταιρεία να ανεβάσει κατά 58.1% τον κύκλο εργασιών της στον τομέα του PC business. Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε πως η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στα IPs και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα των τίτλων της, αλλά έδωσε έμφαση και στο εργασιακό περιβάλλον που θέλει να προσφέρει στους εργαζομένους της, έτσι ώστε αυτοί να αποδίδουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Τέλος, ο Guillemot δεσμεύτηκε ότι μέχρι τα τέλη του Μαρτίου του 2020, η Ubisoft θα δώσει στην αγορά 3-4 AAA games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*