Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 27 εκ. οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Dark Souls

*
Αρκετά εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία για τα Dark Souls, αφού η FromSoftware ανακοίνωσε πως η σειρά έχει πετύχει πωλήσεις άνω των 27 εκατομμυρίων αντιτύπων. Μάλιστα, το Dark Souls III μόνο του ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Η σειρά (και οι παραπάνω αριθμοί) περιλαμβάνει τα Dark Souls (κυκλοφορία 2011), Dark Souls II (κυκλοφορία 2014), Dark Souls II: Scholar of the First Sin (κυκλοφορία 2015), Dark Souls III (κυκλοφορία 2016) και Dark Souls: Remastered (κυκλοφορία 2018). Το δελτίο Τύπου της εταιρείας κλείνει, τέλος, με τις αναφορές στο Elden Ring που αναπτύσσεται από το studio και αποκαλύφθηκε στην Ε3 του 2019. Και κάτι μας λέει ότι θα μάθουμε και γι’ αυτό αρκετά σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*