Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα Game Awards θα αποκαλυφθεί το Arc Raiders της Embark Studios του Patrick Söderlund

*
H Embark Studios, το studio που δημιούργησε ο Patrick Söderlund, πρώην διευθυντικός στέλεχος της EA, με έδρα τη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε το όνομα του νέου της project. Πρόκειται για το Arc Raiders, ένα μυστηριώδες sci-fi game, τα πλήρη αποκαλυπτήρια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των The Game Awards 2021. Το σύντομο teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter συνοδεύεται από το tagline: "enlist, resist".

Ο επερχόμενος τίτλος ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τον Φεβρουάριο του 2019, όταν η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε concept art. Τη στιγμή εκείνη το project απασχολούσε 50 άτομα και περιγραφόταν ώς ένα free-to-play co-op action game η δημιουργία του οποίου είναι βασισμένη στην Unreal Engine.


Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα The Game Awards 2021, που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσουν στις 03:00 πμ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*