Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα δικαστήρια η Activision για τα δικαιώματα χρήσης του τίτλου Warzone

*
Στις δικαστικές αίθουσες θα λυθεί το θέμα για τα δικαιώματα χρήσης του τίτλου Warzone στη σειρά Call of Duty για την Activision. Η κατάσταση έχει ξεκινήσει να εμπλέκεται γιατί η εταιρεία Warzone.com έχει ένα δικό της browser strategy game με τον ίδιο τίτλο, το προσφέρει από το 2017 στους gamers και φαίνεται πως η επιτυχία του Call of Duty: Warzone ξεκίνησε μια σειρά διαφωνιών ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Η Warzone θεωρεί πως το όνομα του τίτλου της Activision δημιουργεί σύγχυση στους καταναλωτές, αφού είναι παρόμοιο. Από την πλευρά της, η Activision υποστηρίζει πως οι δύο τίτλοι ανήκουν σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες και δεν είναι καν ανταγωνιστές. Μένει να δούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης πλέον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*