Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Sony Interactive Entertainment πέρασε η Audiokinetic

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την απόκτηση της Audiokinetic, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των cross-platform audio solutions παγκοσμίως. Η σχετική συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2019 και από τη μία η Sony Interactive Entertainment θα αποκομίσει οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Audiokentic, προσθέτωντας αξία στην πλατφόρμα του PlayStation, από την άλλη, η Audiokinetic θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία, παρέχοντας η ίδια τις απαραίτητες άδειες για τα προϊόντα της στους developers. Η Audiokinetic ιδρύθηκε το 2000 από τον τωρινό πρόεδρο και CEO, Martin H. Klein, εδρεύει στο Montreal και απαρτίζεται από βετεράνους της βιομηχανίας διασκέδασης. Το πιο γνωστό προϊόν της εταιρείας είναι το Wwise, που διαθέτει τη δική του μηχανή ήχου. Τέλος, SIE και Audiokinetic δηλώνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία και προσβλεπουν στην συνεχόμενη παροχή κορυφαίων εργαλείων αναπαραγωγής, καταγραφής και διαχείρισης ήχου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*