Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της THQ Nordic τα TimeSplitters και Second Sight

*
Φαίνεται πως η THQ Nordic συνεχίζει να επενδύει σε επιτυχίες του παρελθόντος και να εμπλουτίζει περαιτέρω τη γκάμα των τίτλων της. Έτσι, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα για τα TimeSplitters και Second Sight IPs, μέσω της Koch Media. To TimeSplitters αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια σε κονσόλες για την περίοδο των 00s και έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρία games γεμάτα χιούμορ, art style και αναφορές στην ποπ κουλτούρα. Η σειρά αναπτυσσόταν από την Free Radical Design, η οποία στη συνέχεια έγινε η Deep Silver Dambuster, μέρος του THQ Nordic Group. Το Second Sight ήταν ένα sci-fi action adventure, επίσης της Free Radical Design, που κυκλοφόρησε για τα PS3, Xbox και GameCube τον Σεπτέμβριο του 2004, ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε και στο PC. Ελπίζουμε να ακούσουμε σύντομα περισσότερα για τα δύο games τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*