Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της THQ Nordic το Outcast

*
Το Outcast είναι ένα action-adventure βιντεοπαιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε το 1999, έγινε αμέσως αγαπητό, για διάφορους όμως οικονομικούς και μη λόγους δεν ξεπέρασε ποτέ τις προσδοκίες που έθεσε. Στο παιχνίδι, ο πρωταγωνιστής Cutter Slade, πρώην μέλος του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α. προσπαθεί να διασώσει τρεις επιστήμονες από έναν εξωγήινο κόσμο με το όνομα Adelpha, με απώτερο σκοπό την ασφαλή επιστροφή τους στην Γη. Τώρα, μετά από πολλά χρόνια και μερικές κυκλοφορίες που είχαν ως στόχο την αναβίωση του franchise, η σειρά αλλάζει χέρια μιας και οι τρεις δημιουργοί του παιχνιδιού αποφάσισαν να την παραχωρήσουν στην THQ Nordic. Την όλη διαδικασία επιβλέπει η THQ Nordic AB η οποία έχει την βάση της στην πόλη Κάρλσταντ της Σουηδίας ενώ τις προοπτικές για νέο υλικό, όπως για παράδειγμα sequels, ανέλαβε η THQ Nordic GmbH που βρίσκεται στην Βιέννη της Αυστρίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*