Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Paradox Interactive τα δικαιώματα του Prison Architect

*
Η Paradox Interactive, εταιρία πίσω από πετυχημένους τίτλους όπως το Europa Universalis, απέκτησε τα δικαιώματα για το Prison Architect. O Ebba Ljungerud, CEO της εταιρίας, σχολίασε πως το Prison Architect ταιριάζει τέλεια στον κατάλογο παιχνιδιών που παράγει η Paradox ενώ φρόντισε να καθησυχάσει το κοινό για την αλλαγή. "Πιστεύω πως το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που παίζουν Prison Architect θα ενθουσιαστεί όταν δει πού μπορούμε να φτάσουμε το παιχνίδι. Υποσχόμαστε να χειριστούμε με ευγένεια αυτόν τον αγαπητό τίτλο", ανέφερε ο Ljungerud. Μεταξύ άλλων, η Paradox θα είναι υπεύθυνη για τα updates του Prison Architect σε όλες τις συσκευές που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, με τον συν-ιδρυτή της Introversion, εταιρίας που “γέννησε” το IP, Mark Morris να δηλώνει: "Χτίζουμε και δουλεύουμε αυτό το παιχνίδι για περίπου μια δεκαετία. Νομίζω πως φτάσαμε το Prison Architect όσο μακριά μπορούσαμε, ανυπομονούμε να δούμε πού μπορεί να το πάει μια ομάδα σαν την Paradox".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*