Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στιγμές που κόβουν την ανάσα στο launch trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War

Ο publisher Activision και οι developers Treyarch και Raven Software δημοσίευσαν το launch trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War.

Βρισκόμαστε στο 1981. Ο ψυχρός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωσή του. Οι παγκόσμιες δυνάμεις προσπαθούν να ελέγξουν όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της Γης και μια κρυφή απειλή στον ορίζοντα προκαλεί τρόμο. Στο Call of Duty: Black Ops Cold War, οι παίκτες καλούνται να φέρουν εις πέρας εξαιρετικά κρίσιμες αποστολές, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν μια συνωμοσία που εξυφαίνεται εδώ και πολλά χρόνια.


Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα λανσαριστεί στις 13 Νοεμβρίου 2020 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One κα PC μέσω Battle.net.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*