Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Annihilation Line DLC του Terminator: Resistance Enhanced (trailer)

Η Reef Entertainment και η Teyon ανακοίνωσαν το narrative campaign DLC του Terminator: Resistance Enhanced με τίτλο "Annihilation Line". Θα λανσαριστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2021 για PC και PlayStation 5. Το DLC ξεκινάει λίγο μετά την μέση του παιχνιδιού, όπου ο πρωταγωνιστής Jacob Rivers δέχεται εντολή από τον John Connor να βοηθήσει στην έρευνα στο Northridge Outpost, ένα settlement το οποίο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε. Υπό την αρχηγεία του Kyle Reese, μια μικρή ομάδα φτάνει στο settlement, το οποίο πια είναι μια επικίνδυνη ζώνη. Nέοι εχθροί θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια του DLC όπως το το Τ-600 και το HK Centurion. Τέλος, το DLC θα εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του DualSense Controller ενώ στην έκδοση για PC, οι παίκτες θα μπορούν να το απολαύσουν στη μέγιστη ανάλυση με την βοήθεια του AMD FidelityFX Super Resolution.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*