Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Ιανουαρίου το Oddworld: New 'n' Tasty για PS Vita

Το Oddworld: New 'n' Tasty πρόκειται σύντομα να κάνει ντεμπούτο και στη φορητή κονσόλα της Sony. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στο ευρωπαϊκό PlayStation Blog, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για PlayStation Vita στις 19 Ιανουαρίου στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Το Oddworld: New 'n' Tasty κυκλοφόρησε το 2014 για PlayStation 4 και στις αρχές του 2015 για το PlayStation 3. Έτσι, μετά από αρκετούς μήνες ο Abe εισβάλει και στο handled της Sony για να μπορείτε να παίζετε παντού! Η Just Add Water, η οποία υπογράφει την ανάπτυξη του game, σημείωσε ότι κατάφερε να βελτιστοποιήσει την εν λόγω έκδοση για φορητή διασκέδαση, διατηρώντας παράλληλα τα "AAA indie standards" που περιμένουν οι fans της σειράς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση για PS Vita υποστηρίζει cross-buy, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν τον τίτλο για PS4 ή για PS3 θα τον αποκτήσουν αυτόματα και για τη φορητή κονσόλα. To ίδιο ισχύει και για τα μέλη του PS Plus που είχαν αποκτήσει τον τίτλο μέσω του instant game collection Μαρτίου. Αρκεί, προφανώς, να έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus. Τέλος, περισσότερα για το game μπορείτε να διαβάσετε στο Oddworld: New 'n' Tasty! review μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Oddworld Inhabitants

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Just Add Water

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*