Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Μαΐου το Van Helsing III

Η NeocoreGames ανακοίνωσε ότι το “The Incredible Adventures of Van Helsing III” αναμένεται να διατεθεί στο Steam στις 22 Μαΐου, ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τίτλου της τριλογίας. Η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε επίσης και τις δύο τελευταίες character classes που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο game, οι οποίες θα είναι οι Bounty Hunter και Constructor. Οι πρώτοι διαθέτουν ένα μακράς εμβέλειας όπλο, ενώ χρησιμοποιούν μηχανικά μέσα για να εντοπίσουν τον εχθρό. Αυτό το χαρακτηριστικό τους δίνει το πλεονέκτημα να εξερευνούν επικίνδυνες περιοχές και να εξοντώνουν τους εχθρούς από ασφαλή απόσταση. Όπως και η Bounty Hunter, έτσι και η Constructor κρατάει σε απόσταση ασφαλείας τους εχθρούς της. Το πλεονέκτημά τους είναι η τεράστια vast gun platform, με την οποία μπορεί να επιστρατεύσει του μηχανικούς συμμάχους της για να κατατροπώσει τους εχθρούς.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το νέο μέρος του δημοφιλούς gothic-noir steampunk action-RPG περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, ενώ προσφέρει single-player gameplay, online co-op τεσσάρων παικτών και co-op/PvP οκτώ παικτών. Σύμφωνα με την ομάδα, το Van Helsing III θα αποκαλύψει το παρελθόν της Lady Katarina, ενώ οι fans της σειράς θα συναντήσουν πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά από το δεύτερο κεφάλαιο του franchise συμπεριλαμβανομένων των tower-defense mini-game sequences και έξι μοναδικές character classes.



Τέλος, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τους Bounty Hunter και Constructor.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    NeoCore Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    NeoCore Games

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*