Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Αυγούστου έρχεται το Sense: A Cyberpunk Ghost Story (trailer)

Το Sense: A Cyberpunk Ghost Story είναι ένα παιχνίδι 2,5D με έντονες επιρροές από τα Clock Tower και Fatal Frame. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι από τον developer Suzaku αποσκοπεί στην επαναφορά του horror genre στις ρίζες του. Αυτό σημαίνει πως η έννοια του τρόμου παύει να περιστρέφεται γύρω από ισχυρούς ήχους και jump-scares, αλλά επικεντρώνεται στο χτίσιμο της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος, όπου τα φαντάσματα παρουσιάζονται ως απειλές, όντας glitches στο matrix της πραγματικότητάς μας και όχι σαν «στόχοι» που ο παίκτης αναγκάζεται να εξοντώσει.

Χειρίζεστε την Mei Lin Mak, μια νεαρή γυναίκα που παρασύρεται σε μια συρροή παραφυσικών γεγονότων, τα οποία εξελίσσονται στο Neo Hong Kong του 2083. Όπως ανακοίνωσε και ο publisher Top Hat Studios, το Sense: A Cyberpunk Ghost Story πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PC(Steam), PS4, Xbox One, Switch, αλλά και PS Vita.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*