Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Μαΐου το Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Με δελτίο τύπου της, η Bigben Interactive ανακοίνωσε ότι η αγωνία για τους φίλους του δημοφιλούς ντετέκτιβ Sherlock Holmes πλησιάζει στο τέλος της, με την νέα του περιπέτεια που ονομάζεται Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου για PC. Ο τίτλος θα προσφέρει νέους μηχανισμούς όσον αφορά το gameplay και όπως πάντοτε, επικό storyline σε μια εμπειρία που όμοιά της δεν έχουν ξαναζήσει οι παίκτες.



Η εξερεύνηση, η δράση και η λεπτομερής εξέταση των πραγμάτων θα συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς δεν θα θέλει να ξεκολλήσει από την οθόνη του, ούτε να τελειώσει η περιπέτεια. Επιπλέον ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τα όρια των νεύρων και την εξυπνάδα σας. Το κακό παραμπνεύει σε κάθε γωνιά του Λονδίνου και τα στοιχεια για την επίλυση του μυστηρίου μπορεί να είναι κρυμμένα ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*