Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Ιουνίου έρχεται το Open Country (trailer)

Η 505 Games και η FunLabs ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Open Country. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου σε PlayStation 4, Xbox One και μέσω PC μέσω Steam.

Το Open Country, είναι ένα arcade-style open-world hunting game, το οποίο προσφέρει μια πλήρη εμπειρία στην άγρια φύση, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στο κυνήγι. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες, πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν, μαζεύοντας τις αναγκαίες προμήθειες. Για να καταφέρουν να διανύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τους μεγάλους χάρτες του τίτλου, οι επίδοξοι κυνηγοί, θα έχουν στην διάθεση τους ένα ATV. Τέλος ολοκληρώνοντας αποστολές οι παίκτες μπορούν να ανέβουν level, κάτι που τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν νέο εξοπλισμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*