Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το Persona Q2: New Cinema Labyrinth

*
H Atlus επιβεβαίωσε ότι το Persona Q2: New Cinema Labyrinth, θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Β. Αμερική για το Nintendo 3DS στις 4 Ιουνίου 2019. Εκτός από τη Standard Edition που θα κοστίζει €39,99 θα υπάρχει και μία συλλεκτική, τα περιεχόμενα της οποία παρουσιάζονται παρακάτω. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν τη βασική έκδοση κατά το λανσάρισμα ή προπαραγγείλουν, θα αποκτήσουν ουσιαστικά μια ειδική έκδοση, που περιλαμβάνει ορισμένες κάρτες, παρόμοιες με αυτές που υπήρχαν στη launch edition του Persona Q. To Persona Q2: New Cinema Labyrinth είναι εμπνευσμένο από το χώρο του σινεμά και κάθε dungeon επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο είδος ταινιών. Το σύστημα μάχης έχει να κάνει με την ανακάλυψη και εκμετάλλευση των αδυναμιών των εχθρών, σε συγκεκριμένες επιθέσεις.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*