Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στιη Skydance για τη δημιουργία νέου game studio η δημιουργός της σειράς Uncharted Amy Hennig

*
Η Amy Hennig είναι μια από τις γυναίκες που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στη βιομηχανία gaming. Γνωστή από τη δουλειά της στη σειρά Uncharted, η Hennig απέκτησε νέες ευθύνες μιας και θα ηγηθεί ενός νέου studio που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της Skydance Media. Στο πλευρό της ο βετεράνος παραγωγός της EA, Julian Beak και οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα ασχοληθεί με narrative-focused games για τις νέες πλατφόρμες streaming.

Εκπρόσωπος της Skydance, που έγινε γνωστή από φιλμ όπως το Annihilation και το πρόσφατο Gemini Man, δήλωσε οτι το νέο studio θα έχει ως αποστολή τη δημιουργία του μέλλοντος των διαδραστικών media. Σε αυτό θα βοηθήσει η μεγάλη πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα των γραφικών και οι παίκτες δεν θα είναι απλά θεατές, αλλά θα καθοδηγούν την εξέλιξη του σεναρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*