Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Kickstarter το Formula Fusion

Η R8 Games είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε από developers του SCE Studio Liverpool (πρώην Psygnosis) και προκειμένου να βρει χρηματοδότηση για το νέο τίτλο που αναπτύσσει, κατέφυγε στην ασφαλή λύση του Kickstarter. Έτσι λοιπόν το Formula Fusion, το νέο anti-gravity φουτουριστικό racing παιχνίδι εμπνευσμένο από το καταπληκτικό Wipeout αναζητεί την οικονομική στήριξη του κοινού και ο πρώτος στόχος που έχει τεθεί βρίσκεται πολύ χαμηλά και συγκεκριμένα στις £35.000. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό, το studio θα κυκλοφορήσει μέσω Steam Early Access μία light έκδοση του παιχνιδιού με μονάχα 8 διαδρομές, ενώ οι αντίστοιχες κυκλοφορίες για Mac και Linux, υπάγονται σε λίγο υψηλότερους στόχους.



Όμως ο πραγματικός στόχος της R8 Games είναι οι £150.000. Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, τον Μάρτιο του 2016 θα κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού για Windows. Όπως φαίνεται λοιπόν στην περίπτωση του Formula Fusion, τα κέρδη είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ύψος της επένδυσης από πλευράς gamers. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το campaign trailer του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*